FLOS
Meldert
vzw.

FLOS Meldert vzw. is een acroniem dat al eens graag droppings en wandeltochten organiseert. Al meer dan 20 jaar organiseert deze vzw. St.-Fillierstocht en gebruikt het zijn winsten om de scouts: Hopduveltjes Meldert, te ondersteunen

FlosVZW_DeMakersBureau

Foto's

Een jaarlijkse tocht op Paasmaandag waar we intussen 2.000 deelnemers mogen verwelkomen.
Je kan hier de foto's terugvinden met dank aan Jo de Coninck.

FlosVZW_DeMakersBureau

FLÖS Presenteert:

Dröpping!

We zijn nog niet klaar met de prijsstijgingen. De dubbele crisis heeft een opwaarts effect op de energieprijzen en de vervoerskosten. Die stijgingen treffen soms sectoren waarvan we het niet verwachten. Tekorten aan papier, chauffeurs, fietsen en zelfs Ikea meubels. Hoe kunnen we deze tekorten-crisis zo goed mogelijk verwerken? We gaan op zoek naar verborgen stocks OSB, de laatste liters fossiele brandstof en een zakje computerchips.

onze fans

FlosVZW_DeMakersBureau

Onze activiteiten

Je kan ons elk jaar terugvinden met 4 vaste evenementen. Daarnaast nodigen we u ook altijd graag 3 maal per jaar uit wanneer de FLOS het café van het parochiaal centrum opent. Deze data worden in de loop van het jaar bekend gemaakt dus volg onze sociale kanalen en hou je mailbox in het oog!

St-Fillierstocht

21 februari 1999, Op een wat miezerige zondag, gaat de allereerste St-Fillierstocht van start, met een deelnemersveld van 35 wandelaars. Wie had kunnen bevroeden dat het er, 21 jaar later, meer dan 2.000 zouden worden.
Gaat elk jaar op Paasmaandag door.

Meldert Kermis

Met onze eigen zelfgemaakte mobiele keuken lopen we een hele dag rond op de rommelmarkt van Meldert kermis. Van pulled-pork burgers tot Yakitori spiesjes. Elk jaar opnieuw proberen we de voorbijgangers te verassen met iets nieuw.
Gaat elk jaar door tijdens het eerste weekend van september.

dropping

De dropping gaat elk jaar door rond Halloween. De deelnemers krijgen enkele bescheiden instructies en puzzels van de organisatie waarmee ze snachts zo snel mogelijk terug aan de verzamelplaats dienen te geraken.

Meldert kerstmarkt

Van het laatste evenement van het jaar maken we meteen een knaller. Elk jaar kan je ons terugvinden op deze kerstmarkt met een gezellig bierstube. We bieden er allerlei lokale natjes en droogjes aan.

onze trouwe sponsors

Adres
Goosenbroek 1
9310 Meldert

Contact
e-mail: info@flos.be